Telefon

+36 30 531 8721

E-mail

info@eskuvospecialista.hu

Anikó és Márk

“Szia, Nagyon köszönjük, a szolgáltatás amit az esküvőnkön kaptunk tőled, tökéletes volt. A váltakozó fények nagyon szépen kiegészítették a hely szépségét. Gyönyörű volt, amit azt hiszem egy-két fénykép egész jól visszaad. A zenével abszolút nem kellett foglalkoznunk és mindezt jó értelemben írom. Mi sem bizonyítja jobban, hogy mindenki mennyire jól érezte magát mint az, hogy már az étterembe lépés után de még a vacsora előtt sokan elkezdtek táncolni. Köszönjük továbbá, hogy ennyire rugalmasan álltál hozzá egy-két vendég kéréséhez és még a legfurább zenei kívánságokat is teljesítetted. Mégegyszer köszönjük, hogy ennyire zökkenőmentes és minőségi szolgáltatást kaptunk.”

Anikó és Péter

“”A zene a legnagyobb kerítő, a legveszedelmesebb csábító …Az első, amit Pétertől ajándékként kaptam, egy cédényi muzsika volt. Azóta sokkal gazdagabb lettem, mert a Tőle kapott gyűjteményben egyre jobban összecseng, egyre több és több a közös hang és dúsabbak a harmóniánk. Nem volt mindegy tehát az sem, hogy az esküvőnkön ki húzza majd a talp alá valót. János karmesteri ügyességgel pörgetett meg valamennyiünket, meghangosítva “Van egy kislány, Anikó”-t és azt is, hogy “…egyik hétfő délelőtt, Peti áll a ház előtt” Ezt a fotót nézve ott látom János szemeiben bizonyságot, hogy a bejegyzésben idézett zenei kerítő erőre rábólint és rámondja: ‘Anikók, Katalinok, Péterek, Lászlók és valamennyi név a naptárban, bizony, így van ez!’ Mi tagadás! Pirosra táncolt talpunk és aranyszín karinkánk az ujjainkon is igazolja: a zene, a legnagyobb kerítő!”

Emese és Ádám

“”Kedves Jani, nagyon szépen köszönjük a zenei ajánlásokat, a kiváló időzítést, a balatoni fergeteges reggelig tartó retro esküvői bulit. Amikor meghalljuk a “zenéinket” mindig újra átéljük a felejthetetlen pillanatokat. Örülünk, hogy téged választottunk a Nagy Napra! További sikeres munkát, és sok olyan párt kívánunk neked, aki hasonlóan vélekedik szuper munkádról!”

Rita és András

“”Köszönünk szépen még egyszer mindet – a buli fergeteges volt! Jani egyértelmüen “a Jani” a szakmájában. Miután végre lemennt az első tánc és a vendégek táncra perdülhettek, nem volt megállás reggel 5-ig amikor már lelőttük a bulit, aminek nem lett volna vége, mivel még mindig táncoltak vagy 10-en. Hiába 8 országból származtak a vendégek (Mexikó, Jordánia, Csehország, Bosznia, Schwédország, Litvánia, Ausztria és Magyarország), Jani elérte, hogy mindig tele volt a tánctér kortól és nemzetiségtől független vendégekkel. A 89 éves Nagypapám is ropta a táncot. Mivel a DJ az esküvőszervezésben egy igazi “zsákbamacska”, jobban teszitek, ha a Janit választjátok, mivel ő meg fogja találni a vendégek és a ti ízléseteknek megfelelő zenét – és ezt egy maximalista menedzser volt menyasszony állítja!”

Szilvi és Zhou

“”Kedves Jani! Éppen nosztalgiázunk a bevonuló zenénkre… tökéletes volt minden, minden szám, minden időzítés, minden pillanat. Ezer köszönet még egyszer, Imivel együtt nagyon profi munkát végeztetek, a zene, a fények fantasztikusan működött, mind a ceremónia alatt mind a szenzációs buli alatt. Mindenki nagyon jót bulizott, őrületes volt a hangulat és dicsérték a zenét. Nagyon örülünk, hogy Ti voltatok velünk ezen a Nagy Napon. Köszönjük! ui: azt hisszük még lesz folytatása a bulinak…valahol valamikor…jelentkezünk még:)”

Dóri és Zoli

“”Nagyon örülünk, hogy titeket választottunk, tökéletes volt a zenei hangosítás és a vacsora alatt is a legjobb zenét játszottátok, ami megadta az alap hangulatot és mégis lehetett beszélgetni mellette. A buli fantasztikus, a technika profi, a csapat zseniális volt az esküvőn”

Kitti és Csaba

“”Kedves Jani! Nagyon örülünk, hogy ilyen jól sikerült az esküvőnk, ebben nagy szereped volt Neked is, hiszen minden korosztályhoz és hangulathoz igazodva játszottad a jó zenéket. Nagyon jól feldobta a hangulatot az általad javasolt fénytechnika, ami a fényképeken is sokat dob. Összességében, ha újra csinálnánk is Téged kérnénk fel!”

Niki és Luca

“”A megrendelt szolgáltatással 110%-ban elégedettek voltunk, a férjem szerint az évszázad esküvője volt! Minden ismerősünknek ajánlani fogunk!”

Zsu és Chris

“”Hello! Nem nagyon kellett ajánlani benneteket! Mindenkinek tetszett, amit “összehoztatok” az esküvönkön…”

Lilla és Ádám

“”Nagyon elégedettek voltunk a zenei szolgáltatással. A hangosítás páratlan volt. Az általunk preferált zenék mind lejátszásra kerültek. Egyszerűen tökéletes volt minden. Nagyon köszönjük!”

Kinga és Patrik

“”Akik nélkül ez a gyönyörű, felejthetetlen nap nem jött volna létre! Nagyon köszönjük a profi munkátokat és a sok türelmet, kedvességet!!! Örökké hálásak leszünk nektek ezért a csodás napért!!!”

Ági és Tamás

“”Jánosék megbízható, alapos és felkészült csapat, a megbeszélteknek megfelelően színvonalas szolgáltatást (zene és karaokee) nyújtottak az esküvőnkön, és óriásit buliztunk! Köszönjük!”

Fruzsi és Csaba

“Kedves félelmetesen jó Jani! Nélküled feleennyire se lett volna jó a buli, és nem csak a zeneszámok számítanak, hanem a személyiséged és a pozitív hozzáállásod! Köszönjük szépen, reméljük, még találkozunk! Hosszú és eredményes életet! Storcz Csaba és Mező Fruzsina”

Helyszínek

Ádam Villa Budapest – Dekorfények Hangosítás Esküvőre Dj

Andezit Hotel Ber – Dekorfények Hangosítás Esküvőre Dj

Babat Lovastanya Babatpuszta – Ceremonia Szertartas Hangosítás – Esküvőre Dj

Bajor Etterem Kecskemet – Dekorfények Hangosítás Esküvőre Dj

Csonakhaz Etterem Vasad – Dekorfények Hangosítás Esküvőre Dj

Csonakhaz Mulato Budapest – Dekorfények Hangosítás Esküvőre Dj

Dunai Hajos Etterem Budapest – Dekorfények Hangosítás Esküvőre Dj

Forster Vadaszkastely Bugyi – Dekorfények Hangosítás Esküvőre Dj

Fried Kastelyszallo Simontornya – Dekorfények Hangosítás Esküvőre Dj

Gereby Kuria Lajosmizse – Dekorfények Hangosítás Esküvőre Dj

Hilltop Borhotel Neszmely – Dekorfények Hangosítás Esküvőre Dj

Hunguest Hotel Lillafured – Ceremonia Szertartas Hangosítás – Esküvőre Dj

Lazar Lovaspark Domonyvolgy – Dekorfények Hangosítás Esküvőre Dj

Marriott Hotel Budapest – Dekorfények Hangosítás Esküvőre Dj

Muvelodesi Haz Kistarcsa – Dekorfények Hangosítás Esküvőre Dj

Muvelodesi Haz Ullo – Dekorfények Hangosítás Esküvőre Dj

Nadas Pihenopark Vasad Topark Etterem – Dekorfények Hangosítás Esküvőre Dj

Normakert Budapest – Dekorfények Hangosítás Esküvőre Dj

Nyerges Hotel Monor – Dekorfények Hangosítás Esküvőre Dj

Palotahaz Visegrad – Dekorfények Hangosítás Esküvőre Dj

Pollushof Fogado Csolnok – Dekorfények Hangosítás Esküvőre Dj

Premium Apartmanhaz Budapest – Dekorfények Hangosítás Esküvőre Dj

Regiposta Fogado Debrecen – Dekorfények Hangosítás Esküvőre Dj

Rendezvenyhaz Dunaharaszti – Dekorfények Hangosítás Esküvőre Dj

Reneszansz Etterem Visegrad – Dekorfények Hangosítás Esküvőre Dj

Rossinante Fogado Szigetmonostor 01 – Dekorfények Hangosítás Esküvőre Dj

Rozmaring Etterem Budapest – Dekorfények Hangosítás Esküvőre Dj

Stacio Hotel Vecses – Dekorfények Hangosítás Esküvőre Dj

Udvarhaz Etterem Budapest – Dekorfények Hangosítás Esküvőre Dj

Uj Tunderkert Etterem Budapest – Dekorfények Hangosítás Esküvőre Dj

Vajdahunyad Vara Budapest – Dekorfények Hangosítás Esküvőre Dj

Volcz Birtok Ajka – Dekorfények Hangosítás Esküvőre Dj