Telefon

+36 30 531 8721

E-mail

info@eskuvospecialista.hu

ESKÜVŐI DJ SZOLGÁLTATÁS

Zenei repertoárom felöleli az elmúlt 50 év hazai és nemzetközi legnagyobb diszkó slágereit. Ezek a zenék kifogástalan minőségben és eredeti hangszerelésben szólaltatok meg szünet nélkül.

CEREMÓNIA/POLGÁRI SZERTARTÁS HANGOSÍTÁSA

A ceremónia hangosítás különösen szabadtéri szertartás esetében lényeges eleme az esküvőnek. Garantálom, hogy mindenki tökéletesen fogja hallani az anyakönyvvezető szavait és a menyasszony hangját egyaránt.

DEKORFÉNYEK, HANGULATFÉNYEK, TEREMSZÍNEZÉS

A színezett teremvilágítás rendkívüli fényerőt, minimális helyigényt és minimális áramfogyasztást biztosító, a rendezvény dekorációhoz tökéletesen alkalmazható látványtechnikai szolgáltatás! Ennél az opciónál szabadon választhatóak és keverhetőek a színek akár a esküvői rendezvény közben is!

SZÁRAZJÉG EFFEKT

Tánc a felhők felett! A látvány leírhatatlan, a táncparketten hömpölygő tejfehér füstszerű anyag, ami soha nem emelkedik fel, gyönyörű egybefüggő felhőhöz hasonlító réteget képez. A szárazjég effekt exkluzív megjelenése mellett meseszerű látványt kölcsönöz rendezvényen.

NYITÓTÁNC MEGVILÁGÍTÁS

A nyitótánc az esküvői rendezvény egyik legfontosabb eseménye. Itt készülnek a legfontosabb képek, vdeók ezért a táncparkett megvilágítása elengedhetetlen! Gyönyörű szabadon választható színek a repertoárban.